Michelle Roeters

( 10 km hardlopen | Lid van team: Taarten met zorg )

van totaal € 200 (35%)

Rennen voor de toekomst!

Met elke euro zijn er weer meer mogelijkheden voor onderzoek en hopelijk ook ooit voor een geneesmiddel! Ik ren mee voor een toekomst zonder MS, help jij mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 14 jul
€ 15 Mark & Anniek
2019 13 jul
€ 5 Anita
2019 13 jul
€ 5 Suus
2019 13 jul
€ 5 Anoniem
2019 15 jan
€ 25 Astrid en Wim

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.