Megin Knoop

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (230%)

Met volle kracht voor MS

Ik weet wat deze rot ziekte met je doet, aangezien mijn Tante en schoonvader dit hebben, daarom wil ik me graag inzetten voor MS, om geld in te zamelen zodat er goed onderzoek gedaan kan worden, naar hoe MS te genezen en te voorkomen is.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 30 mei
€ 10 Charelle
2018 21 mei
€ 10 Eva
2018 18 mei
€ 10 Stef
2018 18 mei
€ 5 Anoniem
2018 18 mei
€ 10 Opa Trein

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.