Marloes Hoven

( 5 km hardlopen )

van totaal € 500 (100%)

Een wereld zonder ms

Ik kom in actie voor een wereld zonder MS. Ik ben zelf MS patiënt, en gelukkig voel ik mij fit! Maar natuurlijk speelt het altijd ergens in mijn achterhoofd. En helaas ken ik ook de verhalen van mede patiënten met wie het niet goed gaat. En daarom ga ik rennen voor een wereld zonder MS. Help jij ook mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 27 sep
€ 65 Jonathan
2020 12 mei
€ 25 Carolien
2020 05 apr
€ 10 Nikki
2020 17 mrt
€ 25 Gerrit
2020 13 mrt
€ 25 BRAM!

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.