Mark Reiman

( 10 km hardlopen | Lid van team: Team Zeeman )

van totaal € 750 (158%)

Omdat het bij Larissa niet lekker loopt, lopen wij voor haar!

Wij, vrienden van Larissa, hebben machteloos staan toekijken toen onze vriendin 7 jaar geleden gediagnosticeerd werd met de afschuwelijke ziekte MS. Nu 7 jaar later staan wij, maar ook Larissa, nog steeds machteloos. Het enige wat wij kunnen is dichtbij Larissa gaan staan om het leven waar mogelijk makkelijker te maken, maar wat wij en jij ook kan, is ons helpen om geld in te zamelen voor onderzoek. Onderzoek om voor deze rot ziekte medicatie te vinden die het stopt. En hoe symbolisch is het? Wij gaan rennen, hard rennen voor Larissa, omdat zij dat niet meer kan. Steun jij ons team Zeeman ook? (de opbrengst gaat volledig naar MS Motion)

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 25 Tim
2018 09 sep
€ 15 Bjarne
2018 04 sep
€ 15 Jurjen
2018 04 sep
€ 15 Friso
2018 04 sep
€ 15 Renee

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.