Mariëlle Bosch

( Halve marathon )

van totaal € 1.000 (229%)

Running Jelle

Het was een enorme uitdaging, zowel fysiek mentaal, maar het is gelukt! Een halve marathon voor het MS Fonds.

Dankzij jullie steun: de donaties, alle lieve berichtjes, kaartjes en aanmoedigingen. Hartverwarmend en geweldig. <3

In totaal is er meer dan €322.000,- opgehaald. Een fantastisch bedrag dat volledig zal worden besteed aan genetisch onderzoek naar MS. Hopelijk een nieuwe stap in de richting van genezing.

Nogmaals dank voor je steun, ook namens mijn vader Joop en zus Lieneke.

Lieve groet,
Mariëlle

 

-------

130 dagen geleden begon ik deze actie.

Een halve marathon lopen. Niet zomaar, maar voor mijn pap. Door 21,1km te lopen geld ophalen om zo hopelijk op een dag de mogelijkheid te hebben om van MS een geneeslijke ziekte te kunnen maken.

Maar met nog 45 dagen te gaan tot de halve marathon loop ik niet alleen meer voor mijn vader, maar ook voor mijn zusje, Lieneke. Helaas hebben we afgelopen week te horen gekregen dat ook zij MS heeft.

Mijn doel is om €1000,- op te halen. Dat doel heb ik nog niet bereikt, maar het is nog geen 9 september en ik kan dus je steun nog goed gebruiken! Help jij mee om dit doel te behalen?

 

 -------

 

Deze is voor mijn pap, Joop.

Sinds een paar jaar weten we dat hij MS heeft. Gelukkig gaat het nog erg goed met hem, maar de MS laat al wel zijn sporen achter in zijn benen.

Ik loop daarom deze halve marathon voor hem. Om geld op te halen voor meer onderzoek naar deze ziekte zodat dit hopelijk ooit een te genezen ziekte wordt.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Afgesloten

2018 16 sep
€ 10 Diet
2018 12 sep
€ 50 Jan Feie
2018 09 sep
€ 10 Anoniem
2018 08 sep
€ 37 pap en mam
2018 08 sep
€ 50 Oma

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.