Marco Houthuijzen

( 10 km wandelen | Lid van team: MS de wereld uit! )

van totaal € 500 (80%)

Voor Frans (RIP), Paula, Marlise en alle anderen die lijden aan MS

Zelf heb ik het nodige te lijden gehad, te lijden en nog wel het één en ander in het vooruitschiet, dus ik kan mij goed inleven in wat anderen moeten doorstaan. En ik ondersteun waar mogelijk.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Actie is afgesloten

2019 26 sep
€ 65 Miriam
2019 26 sep
€ 15 Richard
2019 01 sep
€ 15 Gerry
2019 28 jun
€ 25 Handen4Dieren
2019 18 jun
€ 15 Paul
2019 19 mei
!0.000 meter voor MS Motion Mijn hele leven zet ik mij al in voor wat "goede doelen" is gaan heten. Om er een paar te noemen: : als hulp voor gezinnen met een gehandicapt (mag ik dat nog wel zeggen?) kind, als buddy voor mens...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.