Manon Faasse

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (15%)

Manon

MS Motion

Dit jaar komen ook wij in beweging tegen de zenuwslopende ziekte MS! Wij lopen de Almere editie van MS Motion het hardloop event van het Nationaal MS Fonds. We willen hiermee geld ophalen voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. De gehele opbrengst van MS Motion 2019 gaat naar het darmflora onderzoek.

Twijfel niet langer en steun dit goed doel!
Het zou voor mij natuurlijk hartstikke leuk zijn als je als steuntje in de rug mij wilt sponsoren en dat kan via deze link. Of als je gewoon of een andere loper wilt sponsoren kan dat via de site www.msmotion.nl
Names mij en heel veel anderen alvast bedankt!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 08 jun
€ 15 Indoor Mountainbike

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.