Maaike Van Lubek - Blesgraaf

( 5 km wandelen | Lid van team: Op volle Kragt-ing )

van totaal € 200 (47%)

Stapje voor stapje, alle beetjes helpen!

Het gaat heel cliché klinken, maar alle beetjes helpen!

Graag probeer ik altijd te kijken hoe ik ergens een steentje kan bijdragen en dat is iets wat ik mijn dochter graag wil meegeven. Aangezien dit laagdrempelig is en ik haar in de wagen mee kan nemen hoop ik haar van baby af aan al mee te geven dat met kleine inspanning veel kan bijdragen voor een ander.

Waarom kies ik dan deze actie?

Meerdere mensen in mijn omgeving die met MS te maken hebben. Dus toen een vriendin deze actie liet zien wist ik dat dit een mooi doel is om aan mee te helpen!

Ik heb mijn streef bedrag niet aangepast omdat ik hoop dat veel mensen in mijn omgeving me willen steunen in deze actie, maar ik ga niet voor een ander bepalen.

Dus mocht je dit lezen weet dan dat ik mijn verjaardag de 22ste niet vier en hoop dat mensen me hierin willen steunen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 23 jun
€ 15 Lia
2019 22 jun
€ 25 Patricia
2019 22 jun
€ 5 Manon
2019 22 jun
€ 10 Anoniem
2019 22 jun
€ 15 Ilse

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.