Liza Kleine

( 10 km wandelen | Lid van team: Us ft MS )

van totaal € 250 (24%)

Lopen voor onderzoek

Tijdens de 85e verjaardag van mijn oma vertelden mijn zus en haar vriendin over de deelname aan MS Motion. Zij lopen samen met en voor Mirande Schonewille. Enthousiast riep ik: "Ik doe ook mee!".

Ik vind het fijn om op deze wijze een bijdrage te leveren aan onderzoek voor MS. Ik vind onderzoek belangrijk, of dit nu voor MS is of een andere ziekte. Onderzoek helpt en gebeurt nog te weinig!

Vind jij het ook belangrijk? Door middel van een kleine donatie steun je niet alleen ons, maar ook het onderzoek.

Samen kunnen we meer!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 24 jan
€ 10 Anoniem
2018 24 jan
€ 5 sharon
2018 24 jan
€ 5 Anoniem
2018 24 jan
€ 5 Christine
2018 24 jan
€ 10 Ronnie

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.