Liza Brasker

( 5 km wandelen | Lid van team: Team Blanco )

van totaal € 200 (97%)

Op naar de behandeling van MS

Mijn lieve vriendin Jes heeft MS en er moet een succesvolle behandeling gevonden worden💪We gaan ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen om dit mogelijk te maken. Zodat wij de champagne kunnen open trekken als we samen oud en verschrompeld terugkijken op een compleet leven vol liefde en vriendschap. Draag jij ook je steentje bij? Alvast hartelijk bedankt namens de oude dametjes uit de toekomst😊

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 10 mei
€ 15 Corry
2019 09 mei
€ 25 Tassie
2019 09 mei
€ 15 Rob
2019 09 mei
€ 10 Anoniem
2019 09 mei
€ 15 kees

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.