Lisa Zonne

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Zonnetje )

van totaal € 200 (207%)

Lisa - Team zonnetje

Mijn moeder heeft al 20 jaar MS. Gelukkig is het verloop van de ziekte bij haar vrij traag, maar we voelen ons zo machteloos.
Als buitenstaander is het gewoonweg niet te begrijpen wat MS met je doet. Elke dag is anders, je weet nooit hoe de dag lopen gaat. Daarnaast altijd moe, veel pijn en weinig energie.

Wij als team zonnetje lopen voor onderzoek tegen de ziekte en hopen op een grote doorbraak. Sponsor één van ons met een mooie bijdrage. Alle beetjes helpen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 15 Marijn, Britt en Elisa
2018 06 sep
€ 25 Netty&Cees
2018 05 sep
€ 15 Riet
2018 05 sep
€ 15 Demi
2018 05 sep
€ 5 Dimphy

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.