Linda Bruinooge

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Linda )

van totaal € 400 (261%)

Met Sprongen VOORUIT !

Helaas heb ik zelf te maken met MS en de impact die het heeft op mij en mijn omgeving. De ziekte is helaas nog niet te genezen. Er is nog veel onderzoek nodig en hier is veel geld voor nodig. Het is belangrijk om zoveel mogelijk in beweging te blijven en daarom ga ik graag opnieuw de uitdaging aan om 10 km te wandelen en geld op te halen. Hierbij wordt ik in mijn team gesteund door mijn partner Thijs en schoonouders Hans en Ria ! Steun namens ons het MS fonds ! Alle beetjes helpen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 11 mei
€ 10 Henk Claire
2019 10 mei
€ 15 Inge
2019 09 mei
€ 20 Anoniem
2019 09 mei
€ 25 Monica
2019 08 mei
€ 25 Robert

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.