Lianne de Vries

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 10 km wandelen )

van totaal € 500 (13%)

Wandelen tegen MS!

In september 2017 heb ik mijn eerste schub gehad. Voor nu heb ik de diagnose CIS, maar de kans is zeer groot (80-90%) dat ik uiteindelijk de volledige diagnose MS krijg. Ik ben, naast wat belemmeringen in mijn dagelijks leven, optimistisch en ben zeer gemotiveerd om deze 'strijd' aan te gaan. Zouden jullie mij daarbij willen helpen? Mijn dank is groot!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 25 mrt
€ 25 Femke en Sjoerd
2019 11 jan
€ 15 Thomas
2019 03 jan
€ 15 Jonathan, Selma en Noah
2019 01 jan
€ 10 Lianne

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.