Leon Koudijs

( 5 km hardlopen )

van totaal € 1.250 (122%)

5 KM hardlopen voor MS

Sinds Oktober 2018 heb ik ineens last van extreme vermoeidheid. Na diverse bloed- en neurologische onderzoeken en 2 MRI scans heb ik op 1 april 2019 (dit is geen grap) de diagnose MS gekregen. Hoogstwaarschijnlijk heb ik deze ziekte al meer dan 15 jaar.

Ondanks dat deze uitslag werd "verwacht" is deze toch als een bom bij mij en mijn omgeving ingeslagen. Toch blijven wij positief, gaan Patricia en ik deze zomer trouwen (!) en blijven wij samen genieten van de simpele dingen in het leven.

Sinds mei 2019 zijn er dagen dat ik minder last van vermoeidheid heb. En ik weer energie begin te krijgen. Dus gelukkig lijken de goede dagen de overhand te krijgen op de slechte dagen!

Omdat mijn toekomst, en die van iedereen met MS onzeker is, is onderzoek naar genezing en goeie medicijnen nodig. Want MS is tot nu toe ongeneeslijk. Aangezien onderzoek veel geld kost wil ik me daarom graag inzetten om daar een steentje aan bij te dragen.

Daarom heb ik besloten om vanaf nu op mijn goede dagen te gaan hardlopen! Daardoor hoop ik op zondag 21 juli fit genoeg te zijn om deel te kunnen nemen aan "MS Motion" in Den Bosch en een afstand van 5 km te kunnen hardlopen.

Help jij mee?

Alvast bedankt namens mij en iedereen die direct- of indirect met MS te maken heeft!

Groeten,
Leon.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 20 jul
€ 10 Mirjam
2019 20 jul
€ 25 Rudy
2019 19 jul
€ 10 Thomas
2019 19 jul
€ 10 Kevin
2019 19 jul
€ 15 Matthijs
2019 11 jul
In de buurt  https://indebuurt.nl/denbosch/acties/bossche-leon-heeft-ms-en-rent-mee-met-ms-motion-in-den-bosch~82557/

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.