Laura Posthumus

( 5 km hardlopen | Lid van team: Team GO NUTS! )

van totaal € 100 (121%)

Ik zet me in!

Samen met ons team Go Nuts gaan we er weer voor, donaties ophalen voor meer onderzoek en genezing voor iedereen die het heeft maar in het bijzonder voor Channie 💜🧡

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 05 mrt
€ 10 Indira
2020 04 mrt
€ 5 Dorien
2020 24 feb
€ 15 PC
2020 19 feb
€ 10 Anoniem
2020 16 feb
€ 15 Marit

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.