Kyra Van Uitert

( 5 km hardlopen )

van totaal € 150 (148%)

Rennen tegen MS 💪

Mijn motivatie is mijn allerliefste Papa.

 

Ik doe mee aan MS Motion 2019! Hiermee wil ik graag geld inzamelen voor de ziekte Multiple Sclerosis. Dit is een zenuwslopende ziekte met een onzekere toekomst en nog niet te genezen. Ik wil graag dat hier meer onderzoeken naar gedaan word zodat deze ziekte uiteindelijk te genezen is! Wil jij mij sponsoren? Heel erg bedankt!

 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 11 mei
€ 5 Anoniem
2019 10 apr
€ 10 Anoniem
2019 10 apr
€ 10 Koen
2019 12 feb
€ 15 Kevin
2019 07 feb
€ 10 Mitchell

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.