Kevin Fes

( 10 km wandelen | Lid van team: Fes-vs-MS )

van totaal € 20 (927%)

Samen staan we sterker!

Ik heb van dichtbij meegemaakt wat MS bij mijn oma heeft gedaan en hoe slopend deze ziekte is. Ik loop mee om geld in te zamelen voor onderzoek!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 12 mei
€ 5 Bas
2019 09 mei
€ 10 Ingrid
2019 01 mei
€ 15 Rik
2019 29 apr
€ 5 Monique
2019 29 apr
€ 10 Brigitte en Christianne

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.