Kees Ouwehand

( 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (51%)
Mijn doel 10 km (0% Bereikt)

Ik zet me in!

Een moeder en schoonmoeder die allebei hebben moeten leren leven met MS en ondanks diepe dalen het leven toch tot hoge pieken weten te brengen, dat lijkt mij meer dan genoeg motivatie. MS Motion is voor mij een mooi moment om iedereen die met deze verschrikkelijke ziekte moet leven in het zonnetje te zetten. Wat mij betreft gaan we met de hedendaagse kennis en technologie ooit een oplossing vinden om mensen met MS te genezen, daar hoop ik mijn steentje aan bij te kunnen dragen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2021 09 sep
€ 50 Jasmijn & Bas
2021 09 sep
€ 25 Joris
2021 07 sep
€ 30 Afiya&Cor
2021 07 sep
€ 5 Anoniem
2021 06 sep
€ 10 Geraldine

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.