Karlijn Plooij - Aders

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Nelleke )

van totaal € 200 (30%)
Mijn doel 10 km (0% Bereikt)

Voor Nelleke op 12 September

Mijn moeder werd ziek toen ze 35 jaar oud was en mocht helaas maar 41 jaar worden.
Een gebeurtenis met een grote impact voor velen.
Ikzelf ben nu 45 jaar en werk als verpleegkundige in een groot ziekenhuis.
Hier zie en hoor ik MS regelmatig voorbij komen, zowel bij patiënten, mijn collega's of hun familieleden.
12 September is de sterfdag van mijn moeder, hoe bijzonder is het dat deze loop precies op die dag valt. Ik kon niet anders dan mee doen, en dit doe ik samen met mijn kinderen.
Wil je onze actie steunen? Dank u wel!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2021 13 dec
€ 25 Carolien
2021 18 aug
€ 35 Karlijn

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.