Judith Huisman

( 10 km hardlopen | Lid van team: De liefste oudste en jongste dochter & co )

van totaal € 500 (259%)

De oudste dochter

Opdat nieuwe moeders met MS met hun dochters mee kunnen blijven leven

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 28 sep
€ 96 Anoniem
2019 27 sep
€ 5 Anoniem
2019 17 sep
€ 100 Jan & Hetty
2019 10 sep
€ 10 Anoniem
2019 06 sep
€ 10 Nina
2019 01 mei
Wat niet op de foto kon Drie maanden geleden overleed mama. 21 jaar geleden werd de MS ontdekt. Gister en vandaag heb ik in (digitale) bakken vol met oude foto's gezocht. Ik wil een herinneringboek samenstellen, maar het...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.