Jonah Ridder

( 5 km wandelen | Lid van team: Merck Unstoppable )

van totaal € 200 (57%)

Wij ondersteunen MS onderzoek

MS motion is belangrijk voor ons, omdat wij hiermee MS onderzoek ondersteunen en geloven in een gezonder brein door lichaamsbeweging.

-Jonah Ridder-

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 24 jun
€ 10 Tante Nina & Kau Foe
2019 24 jun
€ 15 Yacoob Yat Tak
2019 23 jun
€ 25 Gladys
2019 23 jun
€ 15 Clara
2019 22 jun
€ 15 Saskia

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.