Johan Penninkhof

( Halve marathon )

van totaal € 500 (87%)

Elke stap voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen!

Met mijn kleine aandeel dmv een sportieve bijdrage (21,1km hardlopen) hoop ik de diegene te kunnen steunen die het super graag zouden willen, maar echt niet kunnen!!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 22 apr
€ 5 Familie
2018 22 apr
€ 5 Dennis
2018 22 apr
€ 15 Jeremiah
2018 18 apr
€ 10 Tante Esther
2018 06 apr
€ 5 Snackbar likkepot

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.