Jitske Evertse

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (110%)

Voor het MS Fonds

Geinspireerd door een collega wiens zus MS heeft en versterkt door mijn tante die al 40 jaar met MS leeft, zou ik graag een bijdrage doen aan meer onderzoek naar medicatie tegen MS. Ik ben elke dag dankbaar dat ik gezond ben en kan genieten van de keren dat ik hardloop.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 15 Anoniem
2018 08 sep
€ 20 Merijn en Jacqueline
2018 22 jul
€ 10 Dick
2018 22 jul
€ 10 Francis
2018 22 jul
€ 15 Corry

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.