Jeroen Weber

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Zonnetje )

van totaal € 1.000 (145%)

Een leven met MS draaglijker maken

Begrip voor MS kweken en het ziektebeeld proberen duidelijker maken. Dit is nodig om begrip te kweken voor mensen met MS. Deze ziekte is zeer moeilijk te omschrijven en daardoor voelen degenen die de ziekte hebben zich vaak niet begrepen en erger nog ze voelen zich tot last! En dat terwijl ze er helemaal niets aan kunnen doen. Met het meedoen aan deze actie wil ik proberen om begrip te kweken en te laten zien dat we ze zeker niet als lastig zien! Ze hebben ook recht op een leuk leven en moeten al heel veel laten. Laten we positivisme overbrengen met alle deelnemers en iedereen die aan ons denkt zodat ze zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen! Hopelijk geeft dat wat extra energie! En aangezien er nog steeds geen medicijn is tegen de ziekte, er moet eerst duidelijkheid komen hoe de ziekte ontstaat, is er veel geld nodig voor onderzoek dus doneer en help mee!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 25 Marc
2018 07 sep
€ 15 Mirjam
2018 05 sep
€ 55 Jeroen
2018 04 sep
€ 50 Liesbeth
2018 03 sep
€ 100 Jeroen

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.