Jeroen Aaftink

( 10 km hardlopen )

van totaal € 2.500 (71%)

Rennen met én voor een doel!

30 mei 2021 ga ik 10 km hardlopen om geld in te zamelen voor het Nationaal MS-Fonds. Ik doe met de virtuele sponsorloop mee omdat iemand die dicht bij mij staat recent de diagnose MS heeft gekregen.

Deze ziekte beïnvloedt het zenuwstelsel, waardoor de hersenen niet meer correct kunnen communiceren met de rest van het lichaam. Het verloop van de ziekte is erg onzeker en verschilt per persoon. Bij de ene persoon heeft MS nauwelijks tot geen effect op het dagelijkse leven, de ander kan erdoor invalide worden.

Op dit moment is er voor deze ziekte nog geen risicoloze, betaalbare en permanente genezing. Met uw hulp hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan verder onderzoek naar een oplossing voor deze ziekte.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 14 mei
€ 5 Mubarek
2021 10 mei
€ 10 Thijmen
2021 07 mei
€ 15 Marcel
2021 01 mei
€ 20 Anoniem
2021 29 apr
€ 5 Mark
2021 19 apr
Van fysiek evenement naar virtuele run Beste donateurs, Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie steun en bijdragen! Dankzij jullie is het oorspronkelijke streefbedrag (€500,-) ruim voor het evenement behaald! Helaas gaat het fysieke eve...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.