Jelmer Carriere

( 5 km wandelen | Lid van team: De Bende )

van totaal € 200 (60%)

Steun onderzoek voor deze slopende ziekte

Sinds een paar maanden is deze nare ziekte geconstateerd bij mijn zusje. Helaas is dit nog steeds een slopende ziekte waar nog veel onderzoek in gedaan moet worden om te zorgen dat mensen met MS een zo klachtenloos mogelijk leven te geven. Help mee om geld in te zamelen zodat alle MS patienten hier profijt van kunnen hebben!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 08 apr
€ 10 Renske
2019 28 mrt
€ 5 Erik
2019 28 mrt
€ 20 Adrianne
2019 28 mrt
€ 10 Bob
2019 28 mrt
€ 5 Harro

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.