Janneke Knol

( 10 km hardlopen )

van totaal € 300 (20%)

Janneke's MonSter run

MS is een ziekte die elk moment kan toeslaan, je weet nooit precies wat er komen gaat. Onvoorspelbaar, onzeker. Sinds 2014 heb ik zelf de diagnose MS. Een letterlijk zenuwslopende ziekte met veel onzekerheid. Onderzoek is belangrijk zodat hopelijk een oplossing voor genezing dichtbij komt.

Ik daag mijzelf deze keer uit met de MonSter run van 10km hardlopen, en jij?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 04 mei
€ 5 Thijs
2021 04 mei
€ 5 Anoniem
2021 04 mei
€ 25 Lotte
2021 04 mei
€ 4 Robert
2021 04 mei
€ 23 Janneke

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.