Jamie Groeneveld

( 5 km hardlopen | Lid van team: Run Forrest Run )

van totaal € 100 (20%)

Samen sportief tegen MS

Samen sportief geld ophalen om een wereld waar MS kan worden genezen iets dichterbij te brengen.

Ik ben 30 en net moeder geworden van een geweldige zoon. Ondanks dat ik MS heb sta ik nog vol in het leven, maar dat gaat niet altijd zonder strijd en wat mijn toekomst zal brengen is helaas onzeker. Nu zijn er enkel zware medicijnen die de ziekte remmen. Mijn droom blijft genezing. Goed onderzoek blijft nodig om die droom werkelijkheid te laten worden. Geld is daarbij hard nodig. Help jij ook mee om die droom een stapje dichterbij te brengen?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 10 aug
€ 20 Elleke & Seb

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.