Isa Kamper

( 5 km hardlopen )

van totaal € 200 (90%)

Ik zet me in!

Omdat ik helaas van heel dichtbij heb kunnen meemaken hoe deze vreselijke ziekte het lichaam van een dierbare kan slopen, doe ik graag mee voor onderzoek bij anderen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 12 mrt
€ 20 Anouk
2021 10 mrt
€ 10 Barbara
2021 10 mrt
€ 20 Dineke
2021 10 mrt
€ 25 Helene
2021 10 mrt
€ 15 Ronald (Arie)

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.