Ingrid van Dongen-Schouten

( 5 km wandelen | Lid van team: Het MS Kwartet )

van totaal € 250 (82%)

Mijn strijd tegen de MS.

Lieve allemaal,

Het begon met onverklaarbare, bizarre klachten , welke ik niet kon duiden. En ook mijn huisarts kon geen link leggen. Na verwijziging naar neuroloog, een MRI scan en lumbaalpunctie, kreeg ik ruim een jaar geleden de diagnose MS.

Na duidelijke uitleg van neuroloog en later ook door MS verpleegkundige ben ik de weg ingeslagen van de medicatie. Medicijnen die de ziekte niet oplossen, maar hopelijk een snelle achteruitgang en mogelijke invaliditeit kunnen voorkomen.

Als MS patiënt ondervind ik dagelijks de gevolgen van de ziekte MS, daarom hoop ik hiermee heel veel geld op te halen voor verder onderzoek naar genezing MS.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 02 jun
€ 20 Peter en Annemieke
2018 12 mei
€ 25 Philomeen
2018 01 apr
€ 20 Vincent
2018 01 apr
€ 20 Jessica
2018 26 mrt
€ 5 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.