Henrike Banis

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 5 km wandelen | Lid van team: Team Bikkelende Bitterballen )

van totaal € 500 (115%)

Henrike’s MS pagina


Op 14 april loop (of rol) ik samen met mijn Bikkelende Bitterballen over de finish! Sinds 2016 weet ik dat ik MS heb. Infusen in het ziekenhuis, per rolstoel op pad en weer (leren) lopen, ik heb het de afgelopen drie jaar meegemaakt en Bikkel ik als Bitterbal nog dagelijks tegen en met mijn MS.
Helpen jullie mij om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar MS en om MS te voorkomen en uit te bannen? Dankjewel

Samen dragen wij bij aan dat MS genezen en voorkomen kan worden. 

Niet meer rollend, maar lekker weer lopend de finish over!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 13 mrt
€ 10 Anne
2019 03 mrt
€ 15 Britt
2019 03 mrt
€ 15 Anoniem
2019 02 feb
€ 10 Bregje
2019 21 jan
€ 25 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.