Henriette Smits

( 5 km wandelen | Lid van team: Smits 5 km wandel team )

van totaal € 200 (229%)

FUCK MS!

Ik heb zelf ms. Ik kreeg 9 februari 2017 diagnose en dan stort eigenlijk je wereld best wel in... Ja klopt ik kan nog veel maar ik heb ook al veel in moeten leveren. Ik hoop dat er een record bedrag geld opgehaald word want nieuwe en meer onderzoeken zijn nodig zodat ze meer kunnen dan alleen de remmende medicatie die er nu is. Dat ze kunnen bekijken waar het vandaan komt en hoe 't te voorkomen is ook voor mijn kids.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 20 jul
€ 63 Spar kraaij rijswijk statiegeld actie
2019 18 jul
€ 10 Amber
2019 08 jul
€ 15 Erik Angelique Babet en Antonie
2019 20 jun
€ 10 Anoniem
2019 17 jun
€ 41 Spar kraaij rijswijk statiegeld actie

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.