Hélène Wiesenhaan

( 5 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (100%)

Ren MS de wereld uit!

Mijn lieve broer Mark is afgelopen jaar overleden aan MS! Deze slopende ziekte is een hel en hij doneerde zijn hersenen voor MS onderzoek. Ik zet mij samen met zijn dochter Isa in om geld op te halen voor meer onderzoek. Help jij ons?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 31 mrt
€ 100 Joosten Vastgoed Beheer bv
2021 31 mrt
€ 25 Kim
2021 18 mrt
€ 5 4 De Liefde
2021 12 mrt
€ 50 Anoniem
2021 11 mrt
€ 25 Desiree

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.