Heleen Croonen

( 10 km wandelen | Lid van team: Team Zonnetje )

van totaal € 100 (445%)

Ik gun iedereen een gezond leven!

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met wandelen.
Ik zou er niet aan moeten denken dat ik dit niet meer zou kunnen doen, omdat ik de energie er niet voor heb of omdat ik dagelijks pijn heb.

Mensen met MS hebben dagelijks pijn en zijn
moe.

Ik vind het fijn dat ik met het wandelen ook een steentje kan bijdrage. En ik hoop dat we hiermee de wetenschap weer een stukje verder kunnen helpen om deze ziekte te doen stoppen!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 09 sep
€ 50 Anoniem
2018 20 aug
€ 100 Anoniem
2018 08 aug
€ 10 Anoniem
2018 07 aug
€ 15 Anoniem
2018 29 jul
€ 10 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.