Gerrie van Rosmalen

( 10 km wandelen )

van totaal € 200 (137%)

zuster Gerrie zet graag een stap extra

In mijn werk (verpleegkundige in de thuiszorg) zorg ik o.a. voor clienten met MS. Ik zie dus van heel dichtbij hoe slopend en grillig de ziekte kan zijn. Gelukkig zit er nog steeds beweging in het onderzoek naar de oorzaken van MS, maar er moet nog veel gebeuren!! Dus GEEF GUL.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 20 jul
€ 50 Peter
2019 19 jul
€ 15 Anoniem
2019 19 jul
€ 15 Anoniem
2019 18 jul
€ 15 Anoniem
2019 18 jul
€ 5 Brigette

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.