Germaine Kouwenhoven

( 5 km hardlopen | Lid van team: Team Moes )

van totaal € 200 (102%)

Team Moes

Omdat mijn tante Janet al jaren elke dag loopt mét MS, loop ik nu eenmalig 5km vóór MS. Ik hoop op jullie steun, elke euro is er 1!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2019 26 jan
€ 15 Anoniem
2019 20 jan
€ 15 Henny & Humphrey
2019 13 jan
€ 25 Bas
2019 12 jan
€ 10 Tamanja en Dominic
2019 12 jan
€ 15 Öner & Sharon

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.