Garrick Lande

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (0%)

Rennen voor MS

3 juli is de jaarlijkse MS motion run in Rotterdam. Hiermee onderstuenen wij onderzoek naar de nog ongeneeselijke ziekte MS. Ik heb als doel 100 euro op te brengen door 10km hardlopen. Wil jij ook een bijdrage leveren hieraan klik dan op de doneer nu knop op mijn actiepagina www.msmotion.nl/actie/garrick-lande of schrijf je ook in om mee te lopen tijdens de MS motion run op msmotion.nl

Alvast heel erg bedankt!! 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.