Evelyne Salari

( 10 km hardlopen )

van totaal € 10 (500%)

www.rennenvoorms.nl

 

Rennen voor MS

Ik kan met een gezond lichaam door mijn passie hardlopen iets betekenen voor de medemens die lijdt aan de ziekte MS.
Erik Scholte en ik lopen samen met Laura Caspers en Alie Boessenkool  hard, we trainen omdat we niet dicht bij elkaar in de buurt wonen individueel en we doneren per gelopen km tijdens de training of tijdens wedstrijden een bedrag aan MS Research ( in mijn geval €0,05 per km), daarnaast ontvangen we donaties van een aantal sponsoren en familieleden.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 20 aug
€ 10 Moniek
2018 14 jul
€ 10 Wouter
2018 13 jul
€ 10 Tim
2018 12 jul
€ 10 Frank en Marga
2018 07 mrt
€ 10 Jan

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.