Eveline Van Loo

( 10 km wandelen | Lid van team: Wij verslaan het MonSter )

van totaal € 600 (3%)

ook in 2020 ga ik weer het MonSter verslaan

Ik kom in actie voor een wereld zonder MS.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2020 08 jan
€ 20 Eveline
2020 05 mrt
Nog even!  lieve vrienden en familie !   nog even en dan gaan we weer lopen voor MS motion! lukt het het met donateurs werven? Je mag mij ook vragen om een filmpje, dit kan je dan door sturen naar vriende...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.