Meer meters met MS

Dit is de actie van Evelien Kooij

( 5 km hardlopen )

Normal 364d75cbce90920affef3f78de273ba187cf39ba
van totaal € 200 (247%)

Hoi!

Ik ben Evelien, 23 jaar oud en ik heb MS.

Momenteel doe ik mijn afstudeeronderzoek bij het Nationaal MS Fonds en ik wil mijn steentje bijdragen door zaterdag 13 mei de 5 km te gaan hardlopen. Door doelen voor mijzelf te stellen blijf ik gemotiveerd om fit te blijven en fitter te worden. Ik merk dat ik nog regelmatig mijn eigen verwachtingen overtref en dat geeft superveel positieve energie! Ik heb door MS geleerd dat je altijd meer kunt dan je denkt. Een jaar geleden had ik nooit gedacht en verwacht dat dit mij zou lukken en ik ben dankbaar dat ik zaterdag die 5 km gewoon ga nailen!

Ik hoop dat jullie willen sponsoren, niet alleen voor mij, maar vooral ook voor de andere 17.000 toppers met MS in Nederland!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.