Eva van Reenen

( 5 km wandelen )

van totaal € 500 (111%)

Ik zet me in!

Dankzij de subsidie van Nationaal MS Fonds kan ik 4 jaar lang onderzoek doen naar de ziekte MS en de onzekerheid die deze ziekte met zich meebrengt. Met mijn onderzoek hoop ik hier meer inzicht in een aandacht voor te creëren en daarmee hopelijk de kwaliteit van zorg en leven te verbeteren. Op 30 mei aanstaande ga ik 5 km wandelen zodat Nationaal MS Fonds haar belangrijke werk in het steunen van onderzoek naar deze vreselijke ziekte kan voortzetten! Help je mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 13 jun
€ 15 Floris
2021 31 mei
€ 15 Lenneke
2021 31 mei
€ 15 Bianca
2021 30 mei
€ 5 Anoniem
2021 30 mei
€ 5 Anoniem
2021 30 mei
Het zit erop! Het zit erop! Aan het eind van de middag - het was inmiddels wat rustiger en ook wat minder warm - heb ik ruim 5 km gewandeld in mijn eigen woonplaats. In en rondom Slot Zeist en een deel van de "B...

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.