Eva Huisman

( 10 km hardlopen | Lid van team: De liefste oudste en jongste dochter & co )

van totaal € 2.000 (85%)

De jongste dochter

Opdat nieuwe moeders met MS met hun dochters mee kunnen blijven leven

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2019 29 sep
€ 10 Anoniem
2019 29 sep
€ 10 Jurjen en Nanda
2019 28 sep
€ 25 Anoniem
2019 28 sep
€ 40 Ayşe
2019 28 sep
€ 40 Koen
2019 17 aug
Judith en ik op Indebuurt Utrecht We staan in de 'krant'! MS Motion vroeg ons naar ons verhaal, en zo verschenen we met een quootje in dit artikel van Indebuurt Utrecht. Fijn om te mogen doen!

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.