Erna Bus

( 10 km hardlopen )

van totaal € 200 (80%)

Running for those who can't

Door MS Motion Rotterdam kan ik met mijn passie voor hardlopen een geweldig goed doel steunen. MS is een verschrikkelijke ziekte en heeft nog weel onderzoek nodig. Het is namelijk nog steeds niet bekend waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden.  

Door mij te sponsoren op deze pagina kunnen wij samen ons steentje bijdragen en hopelijk een klein verschil makenin de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 22 mrt
€ 10 Anoniem
2018 21 mrt
€ 15 Een hardloopmaatje
2018 21 mrt
€ 10 Ruud
2018 21 mrt
€ 10 Susan
2018 20 mrt
€ 15 Lies

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.