Team Lau lust MS rauw!

Dit is de actie van Eric de Vos

( Inschrijfgeld volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar | 10 km hardlopen | Lid van team: Team Lau )

van totaal € 500 (101%)
Actie is afgesloten

 

Elk jaar wil ik mijzelf inspannen en mijn familie en vrienden om steun vragen voor één goed doel.

Dit jaar heeft het goede doel waar ik geld voor op wil halen een speciale betekenis voor me.
Bij mijn zusje Laura werd in 2009 de diagnose MS gesteld. Heel heftig, maar als je ziet hoe ze daar mee om is gegaan heb ik daar diep respect voor. Ze was altijd al een levensgenieter, en heeft daar geen moment op ingeboet.
Door haar medicatie kan ze gelukkig vrijwel alles ondernemen wat ze wil, daar ben ik dan ook erg dankbaar voor. Helaas zijn er veel mensen met deze ziekte ook een stuk minder goed af.

Om ervoor te zorgen dat de hulp, medicatie en hopelijk ooit preventie bij MS nog beter wordt, zet ik me samen met Team Lau op 3 juni in om zoveel mogelijk geld op te halen. Hopelijk mogen we rekenen op jouw steun!

Wil je mijn trainingen volgen? Kijk dan op SmashRun of EndoMondo

Extra challenge: < 90kg

Naast de 10km lopen wil ik graag een extra challenge ondergaan om mensen tot een donatie over te halen. Ik wil namelijk voor het eerst in ruim 20 jaar onder de 90kg wegen. Startpunt op 9 april: 93.0kg.

In de komende 9 weken wil ik dus 4 kilo kwijtraken en door dit hier te delen heb ik een mooie stok achter de deur. Doe een donatie en je bent zeker van updates rondom de vorderingen!

En met die 4 kilo minder loop ik wellicht ook nog wel een PR op de 10km.... ;)

Dank voor jullie support!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.