Dylan van Engelen

( 10 km hardlopen )

van totaal € 1.000 (98%)
Mijn doel 10 km (0% Bereikt)

Ik zet me in voor een wereld zonder MS.


  1. Zoals sommigen van jullie weten heeft mijn vriendin al 5 jaar MS.(multiple sclerose), en met haar krijgen nog vele andere mensen dagelijks de diagnose MS. Ik heb zelf nooit geweten wat ik nou moest doen om haar te helpen .. laat dit nou écht mijn kans zijn om een steentje bij te dragen voor onderzoek naar MS. Ik ga op 3 oktober 2021 meedoen aan de 10 km loop van MS Motion. Ik kom in actie voor een wereld zonder MS(multiple sclerose)👊

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 11 sep
€ 25 Hans
2021 06 sep
€ 5 Anoniem
2021 05 sep
€ 10 Robin
2021 05 sep
€ 10 Kevin
2021 05 sep
€ 200 Borne 4 toppers

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.