Dorothee van Meegen

( 5 km wandelen | Lid van team: Warriors )

van totaal € 1.000 (58%)

Ik zet me in!

31 december 2020 kreeg mijn dochter te horen dat zij vermoedelijk Multipele Sclerose zou hebben. Inmiddels weten we dat het MS met een agressieve ziekte-activiteit is. Een zenuwslopende ziekte waarbij haar lichaam de zenuwen beschadigt totdat uiteindelijk geen herstel meer mogelijk is. Jong en chronisch ongeneeslijk ziek.

Zij is druk in de weer met bezoeken aan het ziekenhuis: de neuroloog, revalidatiearts, oogarts, sportarts en fysio Hoeveel pijn zij ook heeft en hoe moe zij ook is; zij blijft gaan en blijft geven. Wij zetten ons in om te vechten tegen dit MonSter. You never walk alone! Help jij mee?

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 10 apr
€ 15 Erica
2021 08 apr
€ 10 Dennis
2021 08 apr
€ 20 Anoniem
2021 08 apr
€ 15 Marco
2021 28 mrt
€ 50 Anoniem

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.