Dieuwke de Boer

( 5 km hardlopen )

van totaal € 500 (122%)

Ik zet me in, help je mij?

Wanneer MS ineens onderdeel van je leven wordt, hoe ga je daar dan mee om? Wat kan je doen? Wat moet je niet doen? Het betekent veel voor jezelf natuurlijk, maar ook voor je omgeving. 

Dit overkwam mijn vriendin. Ik ben zoekende in wat ik kan doen voor haar. Dit kwam voorbij en dacht ik doe het gewoon. Hardlopen, de meest saaie sport die er is. Ik vind het werkelijk echt 3x niks. Respect voor iedereen die het kan en doet. Maar ik kan nog geen 100m rennen, wandelen geen probleem. Heerlijk! Maar om echt een prestatie te leveren voor een leven zonder MS, leek me dit hét moment om me over dat gevoel heen te zetten. 

Dus ik ga de uitdaging aan voor mijn vriendin en iedereen die met MS te maken heeft. Ik ga 5km hardlopen onder de 50minuten. Voor velen een makkie, voor mij een van mijn grootste uitdagingen van de laatste jaren. 

Fijn als jullie mij, maar vooral het MS fonds steunen. Dank alvast hiervoor! 

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Anders

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2020 29 sep
€ 15 Danny
2020 27 sep
€ 5 Anoniem
2020 27 sep
€ 10 Sandra
2020 27 sep
€ 50 Nynke
2020 27 sep
€ 15 Sietske

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.