Desirée van Dijk

( 10 km wandelen | Lid van team: De bijzondere bandjes )

van totaal € 300 (126%)

Help mee MS de wereld uit te helpen!

Van heel dichtbij maken we mee wat het is om met MS te moeten leven. Een onzichtbare ziekte die ervoor zorgt dat je bij elke afspraak moet bedenken of je het wel volhoudt, of je je werk nog wel kunt blijven doen, welk bezoek je wel en welk bezoek je niet kunt maken .... Help ons mee meer onderzoek mogelijk te maken om deze slopende ziekte de wereld uit te helpen.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 07 okt
€ 150 Anoniem
2021 30 sep
€ 10 Anoniem
2021 29 sep
€ 5 Jenny
2021 29 sep
€ 50 Trees
2021 28 sep
€ 10 Henny

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.