Daniëlle Weenink

( 10 km wandelen | Lid van team: MS Warriors )

van totaal € 500 (13%)

Lopen voor een wereld zonder MS

Ik heb zelf al 7 jaar geleden de diagnose MS ontvangen. Ook al kan ik niet alles, er is genoeg dat ik wel kan samen met familie en vrienden. Nu is het weer tijd om iets te doen. Het is tijd om te lopen, om weer stappen richting genezing te zetten!

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • Virtual Run

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

2021 29 sep
€ 15 Pedicuresalon Caroline Dahles
2021 15 sep
€ 5 Zowie
2020 16 jan
€ 45 Daniëlle

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.