Danielle Bunk

( 10 km hardlopen )

van totaal € 100 (237%)

Running for MS

Zelf heb ik een oom die MS heeft, mijn oma is bijna 27 jaar geleden overleden aan de complicaties van MS. De ontwikkeling is er al in de medicatie tegen bijvoorbeeld de shoops (aanvallen) van achteruitgang. Het zou mooi zijn als deze zenuw ziekte bestreden wordt en weg blijft. Ik doe dit voor mijn familie en voor alle mensen die lijden aan MS.

  • 5 km hardlopen
  • 10 km hardlopen
  • Halve marathon
  • 5 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 20 km wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Afgesloten

2018 01 jun
€ 5 Natascha
2018 31 mei
€ 25 Anoniem
2018 31 mei
€ 50 Anoniem
2018 30 mei
€ 5 jetske
2018 29 mei
€ 15 L

Over de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.